Det læser brugerne på INDKAST lige nu

Mads Wildenhoff Pedersen

Dårlige nyheder for Manchester United: Marcel Sabitzer ude resten af sæsonen

Den østrigske landsholdsspiller var ved at opbygge sig noget af en fanskare i Manchester United, men nu ved vi ikke, om han nogensinde tager trøjen på igen.
Marcel Sabitzer har været en vigtig lejesvend for Manchester United, specielt med så mange kampe de har spillet. Indtil for kort tid siden, var de stadig med i alle mulige turneringer, både i ind- og udland. Forstærkningen på midtbanen viste sig derfor at være vigtig for holdet, som nu er røget ud af Europa League, men stadig kæmper for top-4 i Premier League, og skal møde Manchester City i FA-Cup finalen.


Inden weekendens kamp mod Wolverhampton klagede Sabitzer angiveligt over problemer med knæet, og nu har det vist sig at være en meniskskade, der holder ham ude resten af sæsonen. Sabitzer nåede at spille 18 kampe siden vinter og scorede tre mål for det engelske storhold.


Til sommertransfervinduet vil Manchester United fokusere på at tynde ud i troperne, som ikke har vist niveauet under Erik Ten Hag. Dog kan Sabitzer glæde sig, for United skulle have været yderst tilfreds med lejeopholdet fra Bayern München, så meget, at de faktisk skulle være meget interesseret i at hente ham permanent til sommer.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER