Det læser brugerne på INDKAST lige nu

Danmark: Superligaen
FT
1 - 3
(0 - 1)
Brøndby
FC København
O. Omoijuanfo (57), D. Wass (82)
V. Claesson (18), J. Larsson (73), C. Sørensen (84)
Kent Christensen

Københavnerderbyet kommer i dårligt lys

Der er garanti for drama, når FC København og Brøndby IF tørner sammen í Danmarks største derbykamp.
FC København skal senere på dagen forsøge at hente tre point i mesterskabskampen, når de møder Brøndby IF på Brøndby Stadion. Den blågule vestegnsklub ligger i bunden af mesterskabsspillet, men vil med stor sandsynlighed gøre alt for at vinde kampen og dermed håneretten. Derbykampen mellem de to danske storklubber er berygtet for at skabe tumult og kaos fans imellem, og forud for kampen fortsatte de uheldige tendenser.

Flere medier har lagt inde med videoer af en konfrontation mellem fangrupperinger fra de to klubber, hvor man ser det udvikle sig til en stor slåskamp på Glostrup Station. Hele situationen er selvfølgelig noget som begge klubber officielt har været ude at foragte via deres presseansvarlige, men også Justitsministeren, Peter Hummelgaard, har taget sagen alvorligt og lover at træde til handling, så lignende situationer kan undgås i fremtiden. Han udtaler blandt andet:

- Det kan ikke siges kraftigt nok. Vold, overfald og hærværk har intet med fodbold at gøre. Hooliganisme skal simpelthen helt væk fra dansk fodbold. Det skal ikke finde sted, hverken før, under eller efter kampe.

Indtil videre er der ingen meldinger om, at voldsepisoden på Glostrup Station skulle have konsekvenser for kampen senere på dagen – en kamp som for første gang siden 7. august har fans fra begge klubber tilstede på stadion, da det på daværende tidspunkt blev forbudt grundet uroligheder.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER