Fodbold nyheder

Søndagens engelske rygter

Af Daniel Fisker

Mauricio Pochettino har indvilliget i at blive Chelseas nye manager til sommer, mens Jude Bellingham afviste at skifte til en engelsk "plastikklub".
Article image
Den tidligere Tottenham og Paris Saint-Germain-træner Mauricio Pochettino har indvilliget i at overtage managerposten i Chelsea til sommer. (Telegraph)


Pochettino vil samtidig beholde Mason Mount på Stamford Bridge, selvom den 24-årige englænder kun har et år tilbage af sin kontrakt – og tilsyneladende ikke er blevet tilbudt en kontraktforlængelse. (Mail)

Liverpool er parat til at sætte en stopper for kapløbet om Alexis Mac Allister, som Brighton forlanger knap 600 millioner kroner for.

Chelsea er parate til at tilbyde Brighton knap 600 millioner kroner for midtbanedynamoen Moises Caicedo i sommerens transfervindue. (Fichajes)

Manchester City-forsvareren Kyle Walker er indstillet på at afvise interessen fra udlandet og i stedet tilbringe de sidste 12 måneder af kontrakten med Manchester City på Etihad Stadium. (Sun)

Manchester Uniteds argentinske forsvarsspiller Lisandro Martínez står til en lønforhøjelse denne sommer – når situationen vedrørende klubbens ejerskab er løst. (Sun)


Everton vil være villige til at sælge den belgiske midtbanespiller Amadou Onana for 428 millioner kroner, hvis traditionsklubben ender med at rykke ud af Premier League. (Football Insider)

FC Barcelona er interesserede i Wolverhamptons portugisiske midtbanespiller Ruben Neves. (Talksport)

Borussia Dortmunds engelske midtbaneprofil afviste efter sigende et skifte til Manchester City, fordi han ikke ønskede at skifte til en ”plastikklub”. (FourFourTwo)

Bellinghams lillebror, Jobe Bellingham, nærmer sig et skifte fra Birmingham City til Sunderland. Den 17-årige englænder var til stede på Stadium of Light, da Sunderland lørdag spillede mod Luton Town. (Norwich Echo)

Aston Villa er ivrige efter at få fingrene i Real Madrids spanske kantspiller Marco Asensio og FC Barcelonas spanske kantspiller Ferran Torres. (Sport)

Ferran Torres insisterer dog på, at han vil blive i Barcelona – og at han ikke har haft kontakt med Aston Villa. (Mundo Deportivo)

Manchester United har meldt sig ind i kampen om Bayern Münchens hollandske talent Ryan Gravenberch. (Football Insider)

Manchester City er tæt på at købe den engelske U16-landsholdsmålmand Spike Brits i AFC Wimbledon. (Fabrizio Romano)

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik