Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Mads Emil Klovborg

Værsgo United: Han er jeres for 600 millioner kroner


Hvis Manchester United vil opgradere med et af verdens største talenter, kan det blive en dyr fornøjelse.
FC Porto har gennem tiden produceret flere store spillere, og aktuelt har de en af verdens mest talentfulde målmænd i 23-årige Diogo Costa. Den unge portugiser har vist et højt niveau i den hjemlige liga, Primeira Liga, i international fodbold samt på Portugals landshold. Det har gjort ham til en eftertragtet herre blandt mange topklubber.

Der er længe blevet spekuleret i om Manchester United og deres manager, Erik Ten Hag, er på jagt efter en ny målmand. Deres nuværende målmand David De Gea har kontraktudløb til sommer, og angiveligt synes Ten Hag ikke, at han passer ind i hans fremtidsplaner for holdet. Det skulle især være De Geas spil med fødderne, som manageren er utilfreds med.

Diogo Costa ligner en målmand der er god til det hele – også at spille med fødderne. Grundet hans unge alder, flotte præstationer og en kontrakt der løber indtil 2027, vil Porto ikke slippe deres stjernefrø billigt. Ifølge mediet Football Insider skulle den portugisiske klub være fastbesluttet på ikke at sælge deres spiller for mindre end 600.000.000 kr. En pris der vel at mærke vil gøre Costa til den dyreste målmand nogensinde, hvis et salg bliver aktuelt.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER