Y. Bakiz (37), I. Fossum (54), Y. Bakiz (72), O. Ross (82)
Noah Mørch Rysager

AaB smadrer Horsens i nedrykningsduel

AaB tog søndag eftermiddag imod AC Horsens i et direkte opgør mellem to klubber i nedrykningsfare.
Søndag eftermiddag udspillede der sig et vigtigt bundopgør i Superligaen mellem AAB og Horsens, der begge er impliceret i nedrykningskampen i denne sæson. AaB trykkede på fra starten af opgøret, og det var tydeligt, at de ville frem over banen og angribe.

Efter 36 minutters spil gav det aggressive presspil og boldbesiddelsen pote for AaB, da Younes Bakiz sparkede første gang på en tværaflevering i feltet fra Allan Sousa. Bakiz sparkede den fladt ind ved forreste stolpe til stillingen 1-0.

Til trods for gode muligheder og chancer, så gik de to hold til pause med stillingen 1-0 til AAB. Efter 53 minutters spil blev det endnu bedre for nordjyderne, da Iver Fossum gjorde det til 2-0, da han pludselig befandt sig helt fri på bagerste stolpe efter et indlæg, og han headede nemt bolden i mål.

Endnu bedre skulle det blive for værterne, da et fladt indlæg fra Lukas Andersen landede i fødderne på Younes Bakiz, der med sin anden scoring i kampen gjorde det til 3-0 i værternes favør med et af de nemmeste mål i hans karriere.

Det sidste søm blev slået i kisten efter 81 minutters spil, da Oliver Ross bankede bolden i kassen til stillingen 4-0 efter lidt klumpspil i forbindelse med et hjørnespark til værterne. Dårlige clearinger af gæsterne, og så blev bolden resolut sparket ind.

Det ender med en magtdemonstration på 4-0 og en utroligt vigtig sejr for AaB, der får noget momentum i overlevelseskampen og slår en af deres direkte rivaler. Derimod et rigtig skidt resultat for AC Horsens.