Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Niklas Gerster

Silkeborg har nu kun et mål for øje

Silkeborg havde øjnene rettet skarpt imod en pokalfinale, men i går bristede drømmen for dem. Så hvad er der nu tilbage at kæmpe for i den resterende del af sæsonen? Det giver flere af klubbens aktører svar på her.
- Det er en stor skuffelse, at vi ikke gik videre, men nu har vi det mål, at vi også er i Superligaen næste sæson.

Sådan lyder det ifølge TV2 Sport fra Silkeborg-cheftræner Kent Nielsen ovenpå gårsdagens pokalskuffelse, hvor Silkeborg kun var et skridt fra finalen i Parken, men tabte i Aalborg. Silkeborg ligger aktuelt på en middelmådig 9. plads i Superligaen, og har otte point ned til AaB under nedrykningsstregen.

Med blot fem kampe tilbage af denne Superliga-sæson synes det dog derfor meget usandsynligt, at Silkeborg rykker ned i 1. division, selvom det kan lade sig gøre matematisk. En situation som man i Silkeborg har respekt for, men ikke frygter ifølge holdets målmand Nicolai Larsen:

- Det er klart, at hvis vi taber alle kampe, kan det ske, men lige nu står vi også i en situation, hvor vi kan tabe alle kampe og stadig overleve. Vi kan jo sagtens sidde med en lommeregner. Vi har respekt for den del, men vi ved også, at vi evner at spille tætte opgør, og at vi selv kan klare det.

Silkeborg har efter sidste sæsons imponerende bedrift med bronzemedaljerne haft en del på tallerkenen i denne sæson, hvor de også skulle slåsse med et europæisk gruppespil, som var en uvant ting for mandskabet fra Søhøjlandet. Kan de mon bygge holdet op igen til en ny tilværelse i toppen i næste sæson, eller er de på vej tilbage til tilværelsen som nedrykningstruede?

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER