Daniel Ehmsen

Engelsk landsholdsspiller står med fantastiske kort på hånden ovenpå fremragende sæson

Ollie Watkins står overfor en vigtig beslutning i sin karriere.
Siden Unai Emery overtog som manager i Aston Villa, så har holdet fra Birmingham været et af de absolut bedste i Premier League. En af de helt store profiler for Villa har været den engelske angriber Ollie Watkins. Han og Aston Villa-holdet fik ikke den bedste start under Steven Gerrard, men efter ansættelsen af Emery, så har tingene set helt anderledes ud. Watkins har lavet 12 af sine 14 Premier League-mål efter ansættelsen den første november.

Det har fået fodbold Europa til at få øjnene op for den 27-årige englænder. The Mirror har for nyligt været ude og fortælle, at Bayern München holder et vågent øje med Ollie Watkins. Aston Villa håber dog på at kunne beholde den målfarlige angriber. The Athletic melder, at de har derfor åbnet for konkrete kontraktforhandlinger med Watkins, hvor de vil tilbyde ham en lønforhøjelse.

Ollie Watkins kom til Aston Villa i 2020 fra Brentford. Siden da har han scoret 42 mål og lavet 13 assists i 112 kampe for Villa. Han har yderligere repræsenteret det engelske landshold syv gange med to mål til følge.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER