Niklas Gerster

Intet er afgjort for Viborg

Viborg tog en vital sejr imod Randers, og blander sig med FC Københavns nederlag nu pludselig endnu mere i topstriden. Skal mesterskabskampen i virkeligheden stå imellem tre hold fremfor to?
- Som strukturen er, så var det en sekspointkamp, og det er der mange af kampene, der er.

Sådan lyder de tilfredse ord fra Viborg-cheftræneren Jacob Friis ifølge TV2 Sport ovenpå hans holds fornemme 3-1-sejr over nogle af de nærmeste konkurrenter fra Randers FC. Med sejren er Viborg nu trukket fra i toppen, og hvem ved? Har de måske meldt sig ind i mesterskabskampen?

De tager i hvert fald nogle markante skridt, og med pointtabet fra topholdet FCK er de pludselig kun tre point fra førstepladsen samt et point efter FC Nordsjælland på andenpladsen, som dog i skrivende stund er i kamp imod AGF.

De har benene solidt plantet i den jyske muld i Viborg, men Viborg-anføreren Jeppe Grønning bakker imidlertid sin cheftræner op i, at sejren virkelig lunede:

- Det handler om at få så mange point som muligt, og så må vi se, hvor det efterlader os. Vi tager ikke noget for givet. Vi kigger som udgangspunkt hverken op eller ned, for vi kigger kun på os selv. Der er slet ikke noget, der er afgjort endnu.

At intet er afgjort endnu har Grønning i den grad ret i. Længe har det dog kun været FC København og FC Nordsjælland, som har været nævnt som mesterskabskandidater.

Men Viborg har nu i den grad kontakt med de to i tabellen og med blot fem spillerunder tilbage, vil det være urimeligt ikke at inkludere Viborg i guldsnakken. Hvem tager mon mesterskabet i denne dramatiske Superliga-afgørelse?

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER