Mads Wildenhoff Pedersen

Lørdagens internationale rygter

Skal Jude Bellingham til Real Madrid til sommer, eller kommer der en engelsk klub med et større bud?
Manchester United vil forsøge at købe Neymar fra PSG, hvis det qatarske bud på klubben, der ledes af Sheikh Jassim, bliver succesfuldt. (Sun)

Borussia Dortmunds og Englands midtbanespiller Jude Bellingham, har valgt at skifte til Real Madrid, men handlen er ikke færdig, da spanierne kun er villige til at betale 120 millioner euro. (AS)

Chelsea undersøger en bytteaftale med Inter Milan og målmand Andre Onana, men italienerne har ingen interesse i Kepa Arrizabalaga. De beundrer dog den engelske forsvarsspiller Trevoh Chalobah, og midtbanespilleren Ruben Loftus-Cheek. (Gazzetta)

Kylian Mbappe forsøger at overtale Eintracht Frankfurts angriber Randal Kolo Muani, til at slutte sig til klubben til sommer. (Christian Falk)

Den canadiske angriber Jonathan David, forventes at forlade den franske klub Lille til sommer, hvilket har fået en række klubber, heriblandt Tottenham, Chelsea og Paris St-Germain, på banen. (L'Equipe)

Arsenal, Newcastle og Aston Villa var alle på udkig efter Real Valladolids højreback Ivan Fresneda, i torsdagens 2-1-nederlag til Valencia. (90min.com)

Liverpool holder nøje øje med Paris St-Germains Renato Sanches, da den portugisiske midtbanespiller er klar til at forlade Ligue 1-klubben til sommer som en del af en større ombygning af truppen. (Football Insider)

Arsenal kan forsøge at hente den belgiske angriber Lois Openda, fra franske Lens til sommer, selv om Aston Villa også er interesseret. (Daily Mail)

Det læser brugerne på INDKAST lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER