Jonas Corap

PSG viser interesse i engelsk stjernespiller

Paris Saint-Germain er angiveligt meget interesseret i 21-årige Bukayo Saka fra Arsenal.d
Bukayo Saka har i denne sæson været i forrygende form, hvor det er blevet til 25 målinvolveringer i Premier League i denne sæson. Hans præstationer har haft en stor betydning for Arsenal, som i denne sæson har overgået alle forventninger, hvor de har ligget på førstepladsen det meste af sæsonen. Nu skulle Paris Saint-Germain dog ifølge Fijaches have en stor interesse i Saka, som de ønsker at byde cirka 895 millioner kroner for.

Da der har været mange spekulationer om Neymar, Lionel Messi og Kylian Mbappes fremtid i den franske hovedstad så kan Saka være en god erstatning. Det forventes ikke, at Arsenal er interesseret i at sælge Saka, men hvis buddet er meget højt så kan det muligvis blive svært for Arsenal at sige nej. Hvis Saka bliver solgt for 895 millioner kroner så vil han blive den dyrest solgte spiller i Arsenals historie.

PSG ligger i øjeblikket på førstepladsen i Ligue 1, men klubben har langt for levet op til deres europæiske ambitioner i denne sæson, da de allerede røg ud af Champions League i ottendedelsfinalerne til Bayern München.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER