Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

England: Premier League
FT
4 - 1
(2 - 0)
Manchester C
Arsenal
K. De Bruyne (7), J. Stones (45), K. De Bruyne (54), E. Haaland (90)
R. Holding (86)
Anton Kirkegaard

Haaland og De Bruyne slår vanvittige rekorder

Erling Haaland fortsætter med at sætte sit præg på Premier League med en fantastisk rekord.

Haaland slår endnu en rekord, denne gang i en kamp, der kunne afgøre mesterskabet. Manchester City var ekstremt overbevisende, da de bankede titeludfordrerne Arsenal. Specielt Kevin De Bruyne og Erling Haaland, skilte sig ud fra mængden, men det er sidstnævnte som formåede at slå en imponerende rekord.

Ud over at levere to smukke assist, scorede Haaland også sit mål nummer 33 i denne Premier League-kampagne. Haaland kan nu kalde sig den mest scorende spiller i en Premier League sæson, hvor der er 38 kampe.

Den nu tidligere rekordholder Mohamed Salah fik nettet til at blafre 32 gange i sin første sæson med Liverpool. Haaland kan sagtens nå at udbygge sin rekord, eftersom Manchester City fortsat har syv Premier League-kampe tilbage. Nordmanden med de lyse lokker, har scoret 49 mål i den igangværende sæson på tværs af alle kampe.

Haalands rødhårede holdkammerat Kevin De Bruyne formåede selv at skrive sig i historiebøgerne. Et elegant frispark fra De Bruyne ramte John Stones i panden og belgieren blev noteret for en assist. Det var De Bruynes 100. Assist i blot 237 kampe, hvilket er hurtigst af alle.

Manchester City er efter sejren kun to point efter Arsenal, som har spillet to kampe flere.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER