Det læser brugerne på INDKAST lige nu

Danmark: Superligaen
FT
1 - 0
(0 - 0)
Viborg
FC Nordsjælland
N. Bürgy (55)
Daniel Fisker

Viborg tilbage på sejrssporet

Viborg startede mesterskabsspillet med to sejre, men senest er det blevet til nederlag til AGF og FC København. Søndag kom viborgenserne dog tilbage på sejrssporet, da FC Nordsjælland besøgte det midtjyske.
Der var meget på spil i Viborg søndag eftermiddag, da den aktuelle andenplads, FC Nordsjælland, var på besøg, og det var værterne tilsyneladende opmærksomme på. Viborgenserne gjorde en ihærdig indsats for at lukke ned for FC Nordsjællands forsøg på at presse sig igennem Viborgs defensive rækker.

Der blev ikke levnet meget plads til nordsjællænderne, som i lange perioder var tvunget til at nøjes med afleveringer til kantspillerne, hvorfor første halvleg udviklede sig til en chancefattig affære, hvor stadionuret havde rundet 45 minutter, før kampens første hjørnespark blev eksekveret.

Anden halvleg startede med, at Nuamah havde et skud på stolpen, hvorfor viborgenserne fik sig noget af en forskrækkelse, de dog hurtigt kom sig over. Da der var spillet 10 minutter af anden halvleg, fik viborgenserne deres første hjørnespark, og det resulterede i et føringsmål.

Leemans sendte hjørnesparket ind i FC Nordsjællandske felt, hvor bolden balancerede på hovederne af angribere såvel som forsvarsspillere, før Bürgy fik sidste fod på bolden, som den schweiziske forsvarsspiller hamrede i netmaskerne.

Viborgs føringsmål gav tilsyneladende FC Nordsjælland travlt, men de nordsjællandske gæster løb panden mod en mur. Til gengæld var Viborg-mandskabet tæt på at kunne lukke og slukke, da Said stormede op ad banen i et kontraangreb, før han sendte Zamburek videre, men Renato Júnior, som til syvende og sidst sendte bolden i målet bag Hansen, havde forhastet sig og var løbet i en offsideposition.

Selvom viborgenserne var underlagt et tungt pres i kampens sidste 20 minutter, klarede viborgenserne skærene, hvorfor ”De Grønne” nu kun har fire point op til FC Nordsjælland, som ikke har vundet en Superliga-kamp på udebane siden oktober 2022, på andenpladsen.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER