Anton Kirkegaard

Storklubber kigger på Gravenberch - Fabrizio Romano giver opdatering

Ryan Gravenberch er kommet i søgelyset hos nogle af verdens største klubber.
Sidste sommer var Ryan Gravenberch på Liverpools liste over mulige forstærkninger til deres aldrende midtbane. Ud over Gravenberch var Jude Bellingham, Enzo Fernandez, Aurelien Tchouameni og Nicolo Barella også at finde på listen.

Siden da har både Fernandez og Tchouameni begge skiftet til henholdsvis Real Madrid og Chelsea for astronomiske beløber. 19-årige Bellingham menes nu også at være uopnåelig for Liverpool, grundet de økonomiske krav fra Dortmund og Bellingham.

Barella og Gravenberch er derfor de to mest realistiske transfermuligheder fra forrige sæsons ønskeliste. Barella er en nøglespiller i Inter Milan og har kontrakt med klubben frem til 2026. Et eventuelt køb ville koste Scouser-klubben en formue. Et køb af Gravenberch som er seks år yngre end italieneren, virker mere sandsynligt.

Den 20-årige hollænder blev hentet fra Ajax for omkring 140 millioner kroner. Skiftet har dog indtil videre været alt andet end en succes. Gravenberch har spillet sølle 711 minutter i denne sæson, hvor det kun er blevet til et enkelt mål. Den manglende spilletid har frustreret hollænderen, som flere gange har tilkendegivet sit ønske om at spille oftere.

Gravenberchs repræsentant, Rafaela Pimenta, undersøgte lånemuligheder i januar, men Bayern var uvillige til at lade Gravenberch forlade dem midlertidigt.

Pimenta mødtes med Liverpool ved årets udgang, og i sidste uge tog den engelske klub kontakt med Gravenberchs far, Ryan senior, som stadig styrer hans karriere, det rapporterer Sky Sport.

Liverpool er dog ikke alene i kampen om Gravenberch. Foot Mercato siger, at United er et af de hold, der "vil mødes" med Gravenberch og hans lejr, mens de forsøger at hente midtbanespilleren til Old Trafford.

Både Kimmich og Goretzka har været foretrukket på den tyske storklubs midtbane. Gravenberch kan se frem til endnu mere konkurrence, eftersom Konrad Laimer vil blive en del af Bayerns trup ved denne sæsons udgang.

Et salg er dog stadig usandsynligt, hvis du spørger den troværdige transferekspert Fabrizio Romano.

- De (Liverpool, red) betragter ham som en perfekt signing, og han vil gerne spille og ikke sidde på bænken, som han har gjort i Bayern. Alligevel vil Bayern have ham til at blive, så de har ingen intentioner om at forhandle, lad os se, om de kan overtale ham til at blive, sådan siger Fabrizio ifølge empireofthekop.

Gravenberch har kontrakt med Bayern Munchen frem til 2027. Ajax har angiveligt også en videresalgsklausul på syv og en halv procent.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER