Det læser brugerne på INDKAST lige nu

Jannich Jønch

Foden er tilbage på træningsbanen

Guardiola kan se frem til snart at have endnu et af sine offensive-esser tilbage i kamptruppen.
Det er godt nyt for Pep Guardiola og Manchester City at se den unge englænder Phil Foden tilbage på træningsbanen, det melder klubben nemlig på sin egen hjemmeside, at han er. Offensivspilleren har siddet ude i snart en lille måneds tid, efter han kun fik 12 minutter på banen i en landskamp mod Italien den 23. marts, da han måtte skiftes ud igen.

Det er endnu uvist, om Foden vil være klar til onsdagens Champions League-kvartfinale mod Bayern München. Det er muligvis ikke den kamp, han vil være mest nødvendig at have med i, da man som bekendt fører 3-0 fra det første opgør. I den kommende weekend kan man nemlig også spille sig i FA Cup-finalen, når man skal møde Sheffield United i semifinalen.

Alligevel er Foden dog altid en spiller, der pynter på holdkortet, og Guardiola er kendt for at have en masse scenarier af de forskellige kampe, hvor en klassespiller som Foden altid vil gøre mulighederne endnu flere. Foden har i denne sæson optrådt for Manchester City 36 gange med 13 mål og seks assist til følge.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER