Daniel Solving

PSG-træner anklages for racisme: Jeg er i chok!

Han er blevet anklaget for racisme i forbindelse med hans tid i Nice.
Franske Christophe Galtier er blevet anklaget for racisme efter hans tid i Nice. Dette tager han på kraftigste vis afstand fra, og mener ikke der er hold i det.

- Jeg kan ikke accpetere, at min familie og mit navn bruges på den måde, siger han.

Det er angiveligt Julien Fournier, som var sportsdirektør i Nice, da Galtier var ansat, som anklager ham for racisme. Ifølge RMC Sport mener Fournier, at Galtier ikke var tilfreds med, at der angiveligt var for mange mørke og muslimske spillere i truppen, hvilket ikke stemte overens med befolkningssammensætningen i byen.

Den fortælling har Galtier afvist via sin advokat, og på et pressemøde satte han ord på anklagen.

- Jeg er i chok over de bemærkninger, der bliver rettet mod mig, og som er blevet videregivet til mig på en uansvarlig måde. Det er noget som har såret mig helt ind til kernen af min menneskelighed.

På pressemødet fortsatte Galtier med at snakke om den hårde anklage, og kommer i den anledning ind på hans opvækst i et multikulturelt miljø.

- Jeg er et barn af byprojekterne, hvor min opvækst fandt sted i et multikulturelt miljø, og derfor er jeg også vokset op med at acceptere andre, uanset deres oprindelse, hudfarve eller religion, siger Galtier ifølge Get Football News France.



MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER