Det læser brugerne på INDKAST lige nu

Andreas Wohlers-Herbert

Tidligere Real Madrid-stjerne fyret i Grækenland

Det er kun ni år siden, at han eksploderede ind på den internationale fodboldscene, men i dag peger pilen en anden vej for James Rodriguez.
Da James Rodriguez til VM i Brasilien i 2014 brød ind på fodboldscene, var næsten alle enige om, at han ville blive en af verdens allerbedste. Den dengang blot 23-årige colombianer blev topscorer ved turneringen, og hans ikoniske helflugter mod Uruguay vandt tilmed også Puskas prisen, der hver år gives til den spiller, der har scoret årets bedste mål.

Efter slutrunden sikrede James Rodriguez sig drømmeskiftet til Real Madrid for et beløb, der på det tidspunkt gjorde ham til den fjerde dyreste fodboldspiller nogensinde.
Men selvom det lignede, at colombianeren var på en stensikker kurs mod verdens fodboldtop, så er det aldrig rigtig blevet forløst for den offensive midtbanespiller, der efter sin tid i Real Madrid har haft middelmådige ophold i klubber som Bayern München og Everton.

Indtil for nyligt optrådte den i dag 31-årige colombianer for græske Olympiacos, men dette blev heller aldrig nogen stor succes, og i dag blev det så også meldt ud, at den græske klub har valgt at annullere James Rodriguez kontrakt.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER