Jannich Jønch

Ben Yedder idømt betinget fængsel

Franskmanden har haft en sag for retten i Sevilla, en by hvor han tidligere i karrieren repræsenterede holdet på fodboldbanen.
Den franske angriber, Wissam Ben Yedder, der i dag tørner ud for AS Monaco, har tidligere tørnet ud for Toulouse og Sevilla. Det er ved opholdet i sidstnævnte, fra 2016 til 2019, at franskmanden angiveligt har haft rod med papirerne, eller i hvert fald ikke lige fået oplyst de rigtige tal til de spanske myndigheder, det skriver AFP og Ritzau ifølge TV2.

For i løbet af det første år i Sevilla fik han ikke indberettet de rigtige beløb til det spanske skattevæsen. Først efter en henvendelse i marts 2019 fra skattemyndighederne fik den nu 32-årige franskmand oplyst de korrekte indtægter. Denne gang glemte han så bare at inkludere de renteindtægter, der var løbet på de penge, der ikke var hans. Han fik heller ikke betalt skat af de godt 600.000 kroner, han tjente i såkaldte imagerettigheder i sin tid i Sevilla. De penge kom nemlig ind på en firmakonto.

Pengene er dog alle sammen blevet betalt den dag i dag, det oplyste dommeren ved retten i Sevilla i forbindelse med tirsdagens dom, som lyder på en betinget fængselsdom på seks måneder for skattesnyd, udover det fik angriberen også en bøde, på det der svarer til cirka én million kroner.

Det læser brugerne på INDKAST lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER