Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Jannich Jønch

Teemu Pukki forlader Norwich til sommer

Den tidligere Brøndby IF-angriber har valgt ikke at forlænge sin kontrakt med Norwich, der udløber til sommer.
Det er Norwich selv, der i en meddelelse på deres hjemmeside har offentliggjort, at Teemu Pukki forlader klubben til sommer, da han altså ikke er interesseret i at forlænge sin kontrakt med ‘The Canaries'. Teemu Pukki har været i klubben siden 2018, hvor han kom til på en fri transfer efter sit ophold hos Brøndby IF.

- Det har ikke været en nem beslutning med tanke på, hvad Norwich betyder for mig. Jeg har nogle fantastiske minder med mange op- og nedture. De seneste fem år har formentlig været de bedste i min karriere, og jeg tror ikke, at nogen havde regnet med, at det ville gå så godt, udtaler Teemu Pukki til klubbens hjemmeside.

Den finske landsholdsspiller har siden sit skifte været med til at hjælpe Norwich til at sikre sig to Championship-mesterskaber og har scoret i alt 88 mål i hans indtil videre 204 optrædener for klubben. Hvilket også gør ham til klubbens fjerde mest scorende spiller nogensinde.

- Teemu har betydet så meget for Norwich de seneste fem år, så det er en trist dag, når en legende beslutter sig for, at han vil væk, udtaler klubbens sportsdirektør, Stuart Webber.

Pukki har stadig muligheden for at øge sin måltotal for klubben, da man som minimum mangler syv kampe i denne sæsons Championship. Der er mulighed for flere, hvis man som minimum kravler en plads længere op i tabellen, så man skal spille om oprykning til Premier League. Der er endnu ingen meldinger om, hvilke klubber der kunne være interesseret i Pukki.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER