England: FA Cup
FT
3 - 1
(0 - 0)
Manchester U
Fulham
B. Fernandes (75), M. Sabitzer (77), B. Fernandes (90)
A. Mitrović (50), A. Mitrović (72), Willian (72)
Kent Christensen

Fulham-manager: Jeg skulle have kontrolleret mine følelser bedre

Fulham-manageren, Marco Silva, undskylder for sin opførsel under FA Cup-kampen mod Manchester United.
Fulham har spillet en flot sæson, og for bare en måned siden så det ud til, at de ville kæmpe med om pladser til enten Conference League eller Europa League til næste sæson, men med et par nederlag og en skuffende exit i FA Cup mod Manchester United, ser det ud til, at Fulham skal få vendt skuden, hvis de vil levere en overraskende sæson.

For godt ti dage siden spillede Fulham en spændende kvartfinalekamp mod Manchester United – ’de røde djævle’ var fyldt med selvtillid, og med god grund, da de kort forinden havde vundet Carabao-cuppen, og nu er godt på vej til at nå langt i Europa League. Forinden kampen havde Fulham-manageren, Marco Silva, været ude at sige, at Fulham sagtens ville kunne slå United, og at de endda havde en reel chance for at vinde FA Cup.

Det blev desværre for Marco Silva et 3-1-nederlag, og i kampens sidste minutter udspillede der sig nogle grimme scener, hvor dommeren blandt andet blev skubbet af Aleksandar Mitrovic, der også endte med at få rødt kort i kampen. Marco Silva var også utilfreds med dommerpræstationerne og skældte ud i grove vendinger, hvilket også førte til et rødt kort, som han senere har fortrudt – det udtaler han i dag til BBC:

- Jeg skulle have kontrolleret mine følelser bedre. Desværre mødte jeg ham ikke (dommeren) på dagen, men jeg ved, at han er en topdommer i England, og jeg ved, at når vi mødes igen, så vil der være gensidig respekt imellem os.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER