Det læser brugerne på INDKAST lige nu

Jannich Jønch

Retssag mod Juventus og 12 tidligere ledere er udskudt

Den italienske fodboldklub, Juventus, og de resterende tiltalte må vente lidt endnu med at få deres skæbne afgjort.
Mandag skulle retssagen mod Juventus og 12 tidligere og nuværende topfolk i klubben, der er anklaget for økonomisk svindel, være begyndt, men den nåede dårligt i gang, da dommeren for retten i Milano valgte at udskyde høringen til 10. maj, det skriver Ritzau ifølge TV2. Også UEFA har eftersigende påbegyndt en undersøgelse af Torino-klubben.

Den høring der nu er blevet udskudt, skal afgøre, om der overhovedet skal rejses tiltale mod klubben og de 12 personer, hvor blandt andet den tidligere præsident for Juventus, Andrea Agnelli, og den tidligere vicepræsident, Pavel Nedved, er blandt de anklagede.

Anklagerne går blandt andet på, at de tidligere klubchefer angiveligt skulle have fiflet med transferbeløb og bevidst have undladt at oplyse, at spillere gik ned i løn under coronapandemien. Begge dele med det formål at pynte på regnskaberne, så man levede op til Financial Fair Play-regler. Det forlyder sig at disse episoder skulle have foregået i tre sæsoner frem til 2021.

Juventus er allerede blevet straffet rent sportsligt, da man tilbage i januar, fra det italienske fodboldforbunds side af, valgte at fratrække Juventus 15 point i Serie A-tabellen. I fredags meddelte klubben, at man i sidste halvår af det forgangende år havde et underskud på 220 millioner kroner.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER