Jonas Corap

Sportsdirektør forsvarer Bayerns håndtering af Nagelsmann-fyring

Nagelsmanns fyring skabte en del opsigt, men Bayern Münchens sportsdirektør Hasan Salihamidzic siger, at klubben har spillet helt fair.
Bayern Münchens sportsdirektør Hasan Salihamidzic har forsvaret klubben for håndteringen af Julian Nagelsmanns fyring. Bayern fyrede Nagelsmann i sidste uge som deres cheftræner, hvor det allerede var blevet lækket, at klubben ville ansætte Thomas Tuchel som hans afløser. Nagelsmann var på skitur, da han fik beskeden om fyringen, men Salihamidzic siger til Sport1, at klubben håndterede situationen korrekt:

- Vi fløj tilbage i søndags efter kampen mod Bayer Leverkusen, og derefter holdte Oliver Kahn, Marco Neppe og jeg et møde om mandagen. Vi kiggede på det hele. Specielt på den anden del af sæsonen efter januar. Vi vandt kun tre kampe, hvor vi var meget heldige i sejrene mod Stuttgart og Wolfsburg.

- Vi forhandlede med Thomas Tuchel onsdag og torsdag. Desværre fandt vi ud af, at mødet var blevet lækket i tredje person. At hente en verdensklasse træner på to dage er heller ikke normalt, men vi opførte os så fair, som man kan være i denne branche. Selvfølgelig er det slemt, at det kom ud før det blev offentliggjort, men det er ikke vores skyld.

Bayern mistede deres topplacering i Bundesligaen lige inden Nagelsmanns fyring, og klubben spiller deres første kamp under Tuchel, når de møder hans tidligere arbejdsgiver Dortmund.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER