Kent Christensen

Zlatan giver Qatar topkarakterer

Zlatan Ibrahimovic er altid garant for kontroversielle udtalelser, og forud for Sveriges EM-kvalifikationskampe er den 41-årige fodboldstjerne igen klar i spyttet.
Zlatan Ibrahimovic har efterhånden spillet professionel fodbold i 24 år – og ifølge ham selv, er han ikke klar til at indstille karrieren helt endnu. Siden sin start i den svenske ligaklub, Malmø FF, har den nu 41-årige fodboldstjerne været vidt omkring – det er blevet til hele otte forskellige klubber, hvor de største blandt de otte er; AC Milan, Inter, Juventus, FC Barcelona, PSG og Manchester United.

Landsholdskarrieren startede helt tilbage i 2001, og siden da, er det blevet til 121 kampe i den blågule landsholdstrøje, som han har scoret 62 mål i. Nu er han endnu engang blevet udtaget til svenskernes landsholdstrup forud for EM kvalifikationskampene, hvilket for mange måske kom som en stor overraskelse, da det er de færreste, som stadig spiller topfodbold i en alder af 41, men ikke desto mindre, er han klar.

Til en pressekonference forud for kvalifikationskampene, hvor Sverige skal møde Belgien og Azerbaijan, blev Zlatan Ibrahimovic spurgt ind til, hvad han synes om Qatar og sin rejse derned, da der var VM, hvortil han blandt andet svarede følgende:

- Det var fantastisk. Qatar som land… Jeg synes, det er et system, der fungerer. Er der stoffer? Ingen. Er der kriminalitet? Ingen. Er der kriminalitet i Sverige? Ja, meget. Narkotika? Ja. Qatars system virker. Det svenske system? Det virker, men om det virker hundrede procent, ved jeg ikke. Organisationen: ti point. Oplevelsen: ti point. Spillet: ti point. Publikum: ti point. Maden: ti point. Rejsen: ti point. Alt var til ti point.

Det læser brugerne på INDKAST lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER