Daniel Fisker

Lørdagens engelske rygter

Harry Kane er på radaren i Real Madrid, Patrick Vieira var for blødsøden som Crystal Palace-manager, mens den tidligere Liverpool-spiller Luis Enrique har løftet sløret for en transfernyhed.
Real Madrid holder et vågent øje med Tottenham-angriberen Harry Kane, som har kontraktudløb i 2024. Den 29-årige englænder rygtes også til Manchester United og Bayern München. (Mail)

Frikøbsklausulen på 1,5 milliarder kroner, som blev skrevet ind i Erling Haalands kontrakt, er ikke længere aktiv. Derfor kan Manchester City selv sætte prisen, hvis de skulle ønske at sælge den 22-årige målmaskine, som har kontrakt indtil 2027. (Goal)

Chelsea-midtbanespilleren Mason Mount har ansat en ny agent, som skal orkestrere en eventuel exit fra London-klubben. (Mail)

Brighton & Hove er parat til at udstyre den japanske kantspiller Kaoru Mitoma med en rekordkontrakt, fordi Real Madrid, Manchester City og Arsenal har meldt deres interesse for den 25-årige japaner. (Goal)

Arsenal forbereder et nyt bud på Brighton & Hove-midtbanespilleren Moises Caicedo, selvom den 21-årige midtbanespiller netop har underskrevet en ny kontrakt på den engelske sydkyst. (Football Insider)

Patrick Vieira blev fyret i Crystal Palace, fordi han var for blødsøden over for de underpræsterende spillere i klubben. (Mirror)

Chelsea er stærkt interesserede i at købe West Hams midtbaneprofil Declan Rice, når sommerens transfervindue åbner. (Florian Plattenberg)

Den skadesplagede midtbanespiller N’Golo Kante, som ikke har spillet siden august, er på vej til at underskrive en ny, toårig kontrakt med Chelsea. (Sun)

Den nigerianske midtbanespiller Alex Iwobi, som har kontraktudløb i Everton i sommeren 2024, er blevet tilbudt en ny kontrakt. Han vil dog se, hvordan sæsonen ender for den nedrykningstruede traditionklub. (Football Insider)

Liverpool vil lade Alex Oxlade-Chamberlain og Naby Keïta forlade klubben kvit og frit til sommer – hvor lejesvenden Arthur Melo vender tilbage til Juventus – fordi Jürgen Klopp er interesseret i en genopbygning af midtbanen. (Athletic)

Bayern Münchens hollandske midtbanespiller Ryan Gravenberch har sikret sig et skifte til Liverpool. Det har den tidligere Liverpool-spiller José Enrique løftet sløret for på en livestream. (Sun)

Napolis georgiske kantspiller Khvicha Kvaratskhelia, som rygterne sender til Real Madrid og Manchester City, kan fristes af et skifte til Newcastle, hvis den aktuelle femteplads i Premier League kvalificerer sig til Champions League. (Football Insider)