Anton Kirkegaard

Van Dijk mener det er “indlysende” at Liverpool skal hente nye spillere

Virgil Van Dijk mener at liverpool burde forstærke truppen.
Roberto Firmino vil forlade Liverpool og han er måske ikke alene. Efter en sæson, hvor man har været udfordret i både den hjemlige liga og Champions League, kan forstærkninger være en nødvendighed.

Liverpool-fans har skreget på at få nye spillere i længere tid og de er ikke alene. Det er “indlysende” at Liverpool mangler nye spiller, det mener Van Dijk.

- Det er klart, at spillere vil rejse. Det er naturligvis blevet annonceret, så vi er nødt til, hvis vi vil være hvor vi har været de sidste fem år, at vi har brug for at importere kvalitet, især med de spillere, der forlader os.

- Jeg tror, det er ret indlysende, men alle ved, at det bliver meget svært.

- Det bliver meget svært at finde de rigtige spillere, men klubben må gøre sit arbejde i dette tilfælde.

- Vi har stadig mange kampe at spille for os, og vi vil gerne være med i Champions League. Jeg tror også, at det vil være med til at tiltrække de bedste spillere i verden. Ikke hele tiden, men det vil helt sikkert hjælpe, sådan lyder det fra Van Dijk ifølge thisisanfield.

Specielt Liverpools midtbane har manglet kvalitet og stabilitet. Thiago, Henderson og Milner har alle fejret deres 31 års fødselsdag og er ikke en del af Liverpools langtidsplaner. Desuden har både Alex Oxlade-Chamberlain og Naby Keita kontraktudløb og forventes at forlade klubben.

Liverpool har været sat i forbindelse med spillere som Jude Bellingham, Moises Caicedo og Matheus Nunes.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER