Jonas Corap

FCM fyrer cheftræneren

FC Midtjylland har valgt at afbryde samarbejdet med cheftræneren Albert Capellas før tid.
Det har været en yderst skuffende sæson for FC Midtjylland i Superligaen, hvor klubben med mesterskabsaspirationer meget overraskende ligger på en niendeplads i tabellen med hele 13 point op til førerholdet FC Nordsjælland. FC Midtjylland afsluttede tilbage i august samarbejdet med den daværende cheftræner i klubben Bo Henriksen. Valget på en afløser faldt på Albert Capellas som fik en treårig aftale i klubben. På trods af et skifte på trænerbænken, så blev klubbens præstationer ikke meget bedre, og de har nu valgt at fyre ham fra sin post:

– Vi leverede en mindeværdig europæisk kampagne med højt topniveau og store resultater, men kigger vi på de nationale præstationer under Albert, har vi ikke taget den forventede udvikling. Vi er gået tilbage på vores målepunkter og haft et væsentligt fald i vores Smartodds-rating. Samtidig har vi ikke set fremgang fra pre-season til nu, og efter grundig overvejelse er vi derfor nået frem til den erkendelse, at Albert ikke er den træner, som skal udvikle FC Midtjylland fremadrettet, udtaler administrerende direktør Claus Steinlein.

– Nogle gange finder man bare ud af, at man ikke passer sammen. Vi må erkende, at vi ikke er lykkes. Det lignede et match; vi delte værdier og idéer om spillet. Vi er blevet bekræftet i Alberts værdier, men desværre har det vist sig ikke at være et sportsligt match. Vi forløste aldrig det, vi troede, vi kunne skabe sammen, og så er det vores ansvar at skride til handling, udtaler Claus Steinlein og uddyber:

– Vi takker Albert for indsatsen. Vi har tydeligt kunne mærke, at han har været på store europæiske adresser, hvorfra han har bragt en øget professionalisme og flere interessante tiltag til klubben, som vil sætte et positivt aftryk i fremtiden.

Niels Lodberg er den midlertidige cheftræner indtil klubben finder en permanent løsning.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER