Emil Sinkjær

Lothar Matthaus: Det er det bedste Bayern-hold nogensinde

Lothar Matthaus har hævdet, at det nuværende Bayern München-mandskab er det bedste nogensinde på trods af Robert Lewandowskis afgang i sommer.
Efter en halvdårlig start på 2023 har Julian Nagglesmanns holds gradvist skruet op for varmen, efterhånden som sæson nærmer sig de afgørende runder og kampe. De slog PSG ud af Champions League med en samlet sejr på 3-0 og bakkede det op af endnu en fremragende præstation i Bundesligaen, hvor de scorede fem gange mod Augsburg.

”Die Roten” er topscorere i Tysklands bedste række, da de har nettet 71 gange i kun 24 kampe, i gennemsnit næsten tre mål/kamp. Og det er alt sammen uden Robert Lewandowski, der tog til Barcelona i sommer. Lothar Matthaus, en klublegende, har hyldet Bayern for at samle den 'bedste trup nogensinde' og mener, at der er 20 potentielle startere på holdet.

- Hvis alle er i form, er det nu det bedste Bayern-mandskab målt på kvalitet nogensinde. Bayern har nu 20 potentielle startelleverspillere. I min tid var der 13, senere 16, 17, sagde han til Bild.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER