Kent Christensen

PSG forbereder kæmpebud på Haaland

Paris Saint-Germain forbereder ifølge ’RMC Sports’ et kæmpebud på Manchester Citys norske superstjerne, Erling Braut Haaland.
PSG har på mange måder haft en meget forventelig sæson hidtil – alt er som det plejer. Den franske hovedstadsklub ligger som altid øverst i den franske liga med 11 point ned til andenpladsen, hvor ærkerivalerne fra Marseille ligger. PSG har, på trods af Ligue 1-succesen, dog ikke formået at præstere i hverken Coupe de France eller Champions League, hvor de endnu engang må se sig slået ud i første knockoutfase.

I onsdags røg den parisiske storklub ud til Bayern München og måtte dermed gå til kende med endnu en Champions League-fiasko – den klubturnering, der siden den qatariske klubovertagelse har været topprioriteten at vinde for PSG. Sæson efter sæson hungrer de efter Champions League-succes og bruger milliarder af kroner på nye spillere, der skal forbedre deres chancer, og nu er de endnu engang klar på at forstærke truppen med en spiller fra øverste hylde.

Ifølge det spanske medie, ’RMC Sports’, så vil PSG nemlig klargøre et kæmpebud på Manchester Citys norske målmaskine, Erling Braut Haaland, som indtil videre har scoret hele 28 Premier League-mål på bare 27 kampe. Ifølge mediet skulle PSG være parat til at købe den 22-årige nordmand for hele 1,5 milliarder kroner, da det er det Haalands frikøbsklausul står på.

Men for at PSG skal kunne købe Haaland kræver det, at de frigiver en af deres andre løntunge spillere – og her kunne der let være tale om, at PSG ville skille sig af med enten Sergio Ramos, Neymar eller sågar Lionel Messi, der også rygtes væk fra den franske hovedstadsklub.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER