Daniel Fisker

Haaland: Intet er afgjort endnu

Manchester Citys målmaskine Erling Haaland trives i en travl mesterskabskamp, og den unge nordmand understreger, at mesterskabskampen ikke er afgjort endnu.
Lørdag aften formåede Manchester City at reducere Arsenals forspring til to point, da ”The Citizens” – takket være en straffesparksscoring af Erling Haaland – besejrede Crystal Palace på Selhurst Park. Arsenal har dog nylighed for igen at udbygge forspringet til fem point, når den aktuelle førsteplads i Premier League søndag tørner sammen med Fulham.

Haaland har i forlængelse af gårsdagens – måske midlertidige – reduktion af Arsenals forspring understreget, at den engelske mesterskabskamp ikke er afgjort endnu. Den norske målmaskine understreger, at det er nødvendigt for ”The Citizens” at vinde kampe – også hjemmebanekampen mod Arsenal den 26. december.

- Hver eneste kamp er svær, og nu er Leipzig i Champions League den næste kamp. Derefter er det Burnley i FA Cuppen, og vi er nødt til at vinde, udtaler Erling Haaland ifølge HITC.

- Vi er nødt til at vinde kampe. Arsenal har selvfølgelig et forspring, men vi er nødt til at fokusere på os selv. Vi skal møde dem på hjemmebane. Vi har stadigvæk mange kampe tilbage, og intet er afgjort endnu.

Selvom Manchester City i fortsat halter efter Arsenal, så nyder Haaland hvert eneste sekund af tilværelsen i England, selvom ”The Citizens” har et hektisk kampprogram, hvor der både skal vindes kampe i Premier League, Champions League og i FA Cuppen.

- Jeg nyder det. Det her er England. Jeg har set det her hele mit liv, så jeg nyder hvert eneste sekund, jeg er en del af det, og jeg nyder at være midt i det.

Haaland er suveræn topscorer i Premier League, hvor den 22-årige nordmand i øjeblikket står noteret for 28 ligascoringer, mens den nærmeste forfølger på topscorerlisten, Tottenhams Harry Kane, i øjeblikket står noteret for 20 sæsontræffere.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER