Manchester C
E. Haaland (78)
Torsten Brix

Manchester City gjorde det igen i anden halvleg – imod Crystal Palace

På det regnfulde Selhurst Park drillede Crystal Palace mesterskabsaspiranterne fra Manchester City.
Inden lørdagens sidste kamp var de sidste ni Manchester City-mål imod Crystal Palace i Premier League blevet lavet i anden halvleg – og sådan så det også ud til at blive, da de to hold ramlede sammen i London.

For ved pausen var kampen nemlig målløs, efter Erling Haaland blandt andet havde misbrugt en gigantisk mulighed midt for mål i første halvleg, og det gjorde den indskiftede Julian Alvarez også i anden halvleg, efter argentineren ellers havde lavet et smart træk med bolden.

Crystal Palace-manageren Patrick Vieira har jo haft en gloværdig aktiv karriere for Arsenal og derfor ville franskmanden sikkert gøre alt for at hjælpe sin tidligere klub i kampen om det engelske mesterskab med City.

I Palace-målet viste keeper Vicente Guaita flere gange stor sikkerhed – ligesom danske Joachim Andersen gjorde i det centrale forsvar, men med fem minutter igen var der ikke stor sikkerhed i Vieiras defensiv. Michael Olise lavede et klodset straffespark på llkay Gündogan, som Haaland sparkede ind til slutresultatet 1-0.

Med City-sejren er de to points efter Arsenal, der har spillet en kamp mindre og som i morgen skal besøge Fulham.