Daniel Fisker

Thomas Frank forventer en meget intens Everton-kamp

Thomas Frank, har et godt forhold til Everton-manageren Sean Dyche, som vil forsøge at give Brentfords danske manager en varm velkomst lørdag eftermiddag.
Sean Dyche blev ansat i Everton den 30. januar, og managerveteranens fornemmeste opgave er at redde traditionsklubben fra nedrykning. Den tidligere Burnley-manager har taget over efter Frank Lampard, som ikke formåede at hæve Everton fra nedrykningskandidaterne.

Everton, som i øjeblikket indtager 18. pladsen, har ganske vist kun to point op til 15. pladsen, men samtlige af de mellemliggende klubber har en kamp i baghånden. Weekenden byder for Evertons vedkommende på en kamp mod Brentford for hvem det går anderledes godt.

Danske Thomas Frank står i spidsen for Brentford, som i øjeblikket indtager 9. pladsen i Premier League og foreløbig kun står noteret for fire nederlag i denne sæsons foreløbige 24 Premier League-kampe.

Selvom Evertons foreløbige sæson har været yderst tvivlsom, så har Frank alligevel høje tanker om den nye mand i managersædet hos ”The Toffees”.

- Jeg kan rigtig godt lide Sean. Jeg har været privilegeret nok til at møde ham et par gange, udtaler Thomas Frank på et pressemøde forud for lørdagens kamp mod Everton ifølge Football365.

- Jeg skrev også til ham, da han fik jobbet i Everton, for at byde ham velkommen tilbage i Premier League.

- Det er, hvor han burde være, og han er en træner, som har gjort så meget for ligaen.

Premier League-veteranen Dyche vandt ganske vist sin første kamp som Everton-manager, men herefter har ”The Toffees” spillet tre kampe uden sejr. Det betyder dog ikke, at Frank kommer til at tage let på weekendens Premier League-opgør. Den danske Brentford-manager forventer derimod en svær udfordring.

- Jeg forventer, at de bliver meget intense i deres presspil, og jeg forventer, at de bliver meget fysiske i forbindelse med andenboldene og duellerne.

- Jeg tror, at de kommer til at forsvarer sig godt, så det bliver svært at finde en måde at score på. Og jeg tror, at de bliver meget gode til at skabe indlæg fra kanten af banen.

- Så det bliver en udfordring, som vi bliver nødt til at håndtere, og forhåbentlig finder vi en vej – ikke nødvendigvis udenom det – men igennem det.

Dyche er imponeret over, hvad han har set fra Brentford i løbet af de seneste sæsoner, hvor den tidligere Brøndby-træner var assistentmanager fra 2016 til 2018, og de seneste tre et halvt år har han været manager i Brentford, som siden sommeren 2021 har været repræsenteret i Premier League.

- Jeg er ikke sikker på, at man aspirerer efter at være som nogen, udtaler Sean Dyche.

- De fleste hold har et format, de tror på. De er kommet igennem en periode, og de har gjort det rigtigt. Det er tydeligt, når man ser de spillere, de har hentet ind. De har gjort det rigtig godt i det store billede.

- Jeg kender deres manager, og jeg kan godt lide ham. Jeg tror, at det er 12 ubesejrede kampe. De ved, at de er nødt til at være klar, når de kommer til Goodison.

Det er ikke alene Brentford og Thomas Frank, som Dyche har høje tanker om, men også klubbens topscorer, Ivan Toney.

- Når en fodboldspiller kommer til en ny klub, er han en mytisk figur, men nu har han været der i flere år. Han har arbejdet sig op ad stigen.

Kampen mellem Everton og Brentford sparkes i gang lørdag klokken 16:00.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER