Det læser brugerne på INDKAST lige nu

Anton Kirkegaard

Medie: Jannik Vestergaard er “helt ude i kulden”

Ifølge Daily Mail er Jannik Vestergaard ikke længere velkommen til at træne med resten af Leicester-truppen.
I 2020/2021 sæsonen var Jannik Vestergaard fast mand på det danske landshold og hos Southampton. I dag er det en sjældenhed at se den store dansker på en fodboldbane. Vestergaard har kun optrådt i fire kampe for Leicester i denne sæson, ingen af dem i Premier League.

Daily Mail har rapporteret at Jannik Vestergaard er blevet bedt om at holde sig væk og skal nu træne for sig selv. Ifølge det engelske medie kommer beslutningen efter Vestergaard lavede et interview med Ekstra Bladet, hvor han satte spørgsmålstegn ved nogle af Rodgers beslutninger.

- Brendan Rodgers og klubben vidste præcis, hvilken spiller de købte med både mine stærke og svage sider. Det er svært at forstå, at jeg så fra det ene øjeblik til det andet pludselig ikke kan bruges. Det føles da mærkeligt, må jeg indrømme, sagde Vestergaard.

- Jeg synes, at min situation i Leicester på flere måder minder meget om det, Agger oplevede i Liverpool. Fra at være værdsat i høj grad den ene dag til pludselig at være helt ude i kulden den næste uden en forklaring, man kan bruge til noget, sagde Vestergaard til Ekstra Bladet.

Jannik Vestergaard har kontrakt med Leicester frem til 2024.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER