Emil Sinkjær

Thierry Henry ser ikke Mbappé i PSG til sommer

Paris Saint-Germain får "svært" ved at beholde Kylian Mbappé og kan blive nødt til at ændre deres transferstrategi, siger Thierry Henry.
Ligue 1-titelindehaverne står over for endnu en sæson uden Champions League-triumf, efter de røg ud til Bayern München i 1/16-finalen og ser spørgsmål stillet om, hvorvidt en række stjernespillere vil blive hængende på Parc des Princes. Den VM-vindende angriber Kylian Mbappé forpligtede sig til en ny kontrakt frem til 2024 sidste år, men han har til tider set ulykkelig ud på banen og er fortsat forbundet med en transfer til klubber som Real Madrid og Liverpool.

Den tidligere franske landsholdsspiller Thierry Henry frygter, at Mbappé kan blive fristet til at forlade klubben til sommer, hvor PSG skal revurdere, hvordan de går i gang med at opbygge en konkurrencedygtig trup. Verdensmesteren fra 1998 sagde til CBS Sports:

- Skal du tilbage og hente unge franske spillere fra Paris-området, fordi de forguder klubben? Du så Kingsley Coman forleden, da han scorede, han fejrede det ikke. Hvis det er projektet, kan fansene måske se på det og tænke, at det kunne være meget interessant. Måske er det en måde, men jeg tror ikke det er på den måde man fastholder Mbappé. Nu tror jeg, det bliver svært at beholde ham, selvom han blev (sidste sommer).

Henry tilføjede om udsigten til, at PSG opgiver en rekrutteringspolitik, der har set dem forsøge at få fat i beviste verdensstjerner, der allerede har vundet alle større trofæer:

- Hvad er planen? Hvad er identiteten? Hvad er filosofien? Hvad forsøger du at opnå? Jeg har meget ofte sagt, at der er en kløft mellem klubben og mange tilhængere af det tidligere PSG. De foretrak næsten den tidligere Paris Saint-Germain. Hvilket kan virke skørt, for hvis du havde fortalt mig for 20 år siden, at Paris skulle have dette hold, ville jeg have troet, det var en vittighed, det kunne ikke ske. Datidens fans ville have sagt: "Giv mig papirerne, hvor skriver jeg under". Nu hvor de har dette hold, er de ikke altid glade, fordi de ikke altid kan forholde sig til dette hold.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER