Jannich Jønch

United-spiller undskylder for gårsdagens præstationer

Både Luke Shaw og Marcus Rashford erkender at gårsdagens resultat mod Liverpool, ikke var en god nok præstation fra United-mandskabet.
Den engelske landsholdsback, Luke Shaw, undskylder i et interview på Manchester Uniteds egen hjemmeside sin egen og holdets indsats under gårsdagens fadæse på Anfield, hvor man tabte med hele 7-0.

- Ude på banen følte jeg mig flov på vegne af os spillere over for de fans, som var kommet for at støtte os, og dem som så kampen derhjemme i fjernsynet, lyder det fra Shaw ifølge Ekstra Bladet.

Han erkender også at især anden halvleg, hvor det gik helt galt, og man lukkede seks mål ind, var en for dårlig præstation af spillerne.

- At skulle se den anden halvleg (for fansene, red.), det kan jeg kun undskylde for. Vi spillere er nødt til at tage på os, at det ikke var i nærheden af godt nok, siger englænderen.

Marcus Rashford har i løbet af mandagen været ude på det sociale medie, Twitter, at ytre, at han gerne ville spille i dag, for at kunne gøre tingene gode igen. Men Rashford og resten af United-mandskabet må altså vente til på torsdag med at rode bod på det dårlige resultat fra weekenden, når man på hjemmebane tager imod Real Betis i Europa League.


MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER