Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Kent Christensen

Ronaldo-exit forårsagede ikke søvnløse nætter til Ten Hag

Den 38-årige portugisiske verdensstjerne, Cristiano Ronaldo, forlod Manchester United tilbage i november og er siden skiftet til den saudiarabiske klub, Al Nassr.
Manchester United ligner langt om længe et hold, der kan kæmpe med om Premier League-titlen – om ikke i nuværende sæson, så i hvert fald i de kommende sæsoner, hvis deres seneste præstationer fortsætter. Hidtil har de spillet sig til 49 point efter 24 kampe, og med to kampe færre end City og Arsenal i toppen, så har Manchester United, såfremt de får fuldt udbytte af de næste kampe, muligheden for at ligge otte point bag Arsenal på førstepladsen. Mange mener altså, at det ikke er helt urealistisk, at ’de røde djævle’ kan komme til at spille med om mesterskabet allerede i år.

Modsat Arsenal, så har Manchester United dog andre turneringer at fokusere på samtidig, hvilket kan gøre Premier League-jagten endnu mere udfordrende, da de stadig spiller med om både FA Cup og Europa League, hvor de også er blandt favoritterne. Forud for søndagens vigtige rivalopgør mod Liverpool satte Manchester United-manageren, Erik ten Hag, ord på beslutningen om at lade Cristiano Ronaldo forlade klubben tilbage i november:

- Jeg havde mine grunde (for Ronaldos exit). De var åbenlyse, og jeg kendte også konsekvenserne. Det kunne have haft et negativt udfald. Det er altid en mulighed i fodbold, men jeg er ikke bekymret. Jeg sover godt, og det gjorde jeg også dengang.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER