Anders Mathiasen

Kroos raser over Real Madrids trøjer: En helvedes belastning!

Toni Kroos er ikke tilfreds med Real Madrids trøjer i den indeværende sæson
Rund krave eller knapper i kraven? Hvis man stiller det spørgsmål til Toni Kroos, får man i hvert fald et meget klart svar. For tyskeren ville i hvert fald ønske, at han ikke skulle spille i de trøjer, som han gør i denne sæson for Real Madrid.

- Denne sæson har vi krave på trøjen. En polo er ikke en fodboldtrøje.Dette er rettet mod alle mærker. Det er en helvedes belastning! Halsbånd på fodboldtrøjer er ikke gode. De er ubehagelige.

- Og så har du knapper øverst. Det eneste, der mangler, er, at få dem til at tilføje nogle flere og lade os spille med en rigtig skjorte, ikke? Det er ikke rart!, siger Toni Kroos i sin podcast med sin bror Felix Kroos ”Einfach mal luppen podcast”.

Toni Kroos fortæller videre, at hvis man skal finde hans ynglingstrøje, skal man gå tre år tilbage til 19/20-sæsonen, hvor kraven var rund.

- Det er med længder den mest smukke trøje, jeg har spillet i. Nogle gange havde jeg ikke engang lyst til at tage den af. Jeg ville have den med hjem, selvom jeg allerede havde 60 af dem, siger midtbanespilleren.

I 19/20-sæsonen endte Real Madrid med at vinde ligaen.

I denne er hovedstadsklubben syv point bag Barcelona på førstepladsen.

Det læser brugerne på INDKAST lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER