Emil Sinkjær

Firmino er snart fortid på Anfield

Roberto Firmino er angiveligt indstillet på at forlade Liverpool som en fri agent, når hans kontrakt udløber ved udgangen af 2022-23-sæsonen.
Den brasilianske landsholdsspiller, Roberto Firmino, skiftede til Anfield fra Hoffenheim for 243 millioner kroner i sommeren 2015. Han har spillet 353 kampe for ”The Reds”, scoret 107 mål og leveret 78 assists. Ingen brasilianer har nogensinde scoret flere mål (78) i Premier League.

Firmino har scoret ni mål for Liverpool i denne sæson, men han er ikke længere en garanteret starter. Jürgen Klopp har udtrykt et ønske om at beholde den hårdtarbejdende 31-årige på Anfield, men Sky Deutschland skriver, at han har besluttet sig for at forsætte sin karriere et andet sted, og at han har informeret dem på Merseyside om den store beslutning.

Efter at have dannet et fænomenalt partnerskab med Mohamed Salah og Sadio Mane har Firmino vundet syv trofæer i løbet af sin tid med Liverpool. Han tager af sted til et nyt eventyr med Champions League, Premier League, UEFA Super Cup, FIFA Club World Cup, FA Cup, Carabao Cup og Community Shield vindermedaljer om halsen.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER