Italien: Serie A
FT
2 - 1
(1 - 0)
Cremonese
Roma
F. Tsadjout (17), D. Ciofani (83)
L. Spinazzola (71)
Kent Christensen

Mourinho får straf efter raserianfald

AS Roma skuffede fælt i gårsdagens Serie A-kamp mod et af ligaens oprykkerhold, Cremonese, der formåede at tilkæmpe sig tre overraskende point mod hovedstadsklubben.
AS Roma har gjort det nogenlunde forventeligt i nuværende sæson, hvor de hidtil er placeret på en femteplads med 44 point efter 24 kampe – et godt stykke fra førstepladsen, hvor Napoli er flyvende med hele 18 point mere end andenpladsen, hvor Inter er placeret i øjeblikket. Roma Spiller dog også med i kampen om Europa League-titlen, hvor de i ottendedelsfinalen skal møde baskerholdet, Real Sociedad, fra LaLiga.

I går aftes gæstede AS Roma ligaens bundhold, Cremonese, som ligner et hold, der for alvor er nedrykningstruede, men måske kan oprykkerholdet alligevel få vendt skuden, da de i går viste, at de ikke er et hold, som man skal undervurdere. Jose Mourinho, der som altid er garant for kontroverser, var igen til at få øje på i kampen, hvor han efter blot 46 minutters spilletid fik tildelt et rødt kort for brok til fjerdedommeren, Marco Serra.

Siden er der kommet forlydender om, at den verdenskendte AS Roma-cheftræner har stormet dommeromklædningsrummet for at brokke sig yderligere og komme med flere skældsord, hvilket har ført til, at det italienske fodboldforbund har måtte udstede Jose Mourinho en bøde på 75.000 kroner – samt to spilledages karantæne fra Serie A-kampe.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER