Det læser brugerne på INDKAST lige nu

England: Premier League
FT
0 - 1
(0 - 0)
Leicester
Arsenal
Martinelli (46)
Daniel Fisker

Ødegaard gav anførerbindet til Zinchenko: Vi ville gerne støtte ham

Oleksandr Zinchenko vikarierede som Arsenal-anfører, fordi holdkammeraterne gerne ville støtte ham i anledning af årsdagen for Ruslands invasion af Ukraine.
Arsenals anførerbind sidder normalt på Martin Ødegaards overarm, men da ”The Gunners” lørdag eftermiddag gik på banen i Leicester, sad anførerbindet, der var farvelagt som det ukrainske flag, på overarmen af Oleksandr Zinchenko.

Anførervikariatet skyldes, at det i denne uge er et år siden, at Rusland iværksatte invasionen af Ukraine, og nu har den sædvanlige Arsenal-skipper, Ødegaard, løftet sløret for optakten til, at ukrainske Zinchenko gik på banen som Arsenals anfører.

- Jeg snakkede med nogle folk i klubben i går, og så gik jeg op til Mikel og foreslog det, udtaler Martin Ødegaard ifølge Football.London.

- Det var en god ting at gøre – at vise ham støtte.

- Det har varet et år nu – det har varet for længe. Jeg ved, at det er en meget svær og følelsesladet situation for ham. Det var godt at vise ham fores støtte.

- Jeg snakkede med ham i morges, og jeg spurgte ham, om han var tryg ved det. Når han er på banen, så er han altid 100 % fokuseret og til stede.

- Han lader det ikke påvirke ham, men selvfølgelig er det ikke let for ham, hans familie og alle andre. Vi ville gerne støtte ham.

- Vi gjorde mange af de normale ting: Han snakker altid før kampene, jeg snakker, andre snakker. Det var det samme i dag. Han sagde nogle ord før kampen.

Arsenal vandt lørdagskampen i Leicester, selvom ”The Gunners” måtte gå til pause ved stillingen 0-0, fordi Leandro Trossards scoring i første halvleg blev underkendt efter en VAR-gennemgang. Gabriel Martinelli sikrede dog Arsenal en 1-0-sejr, da der var spillet knap et minut af anden halvleg.






MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER