Daniel Fisker

Martínez raser: Vi kommer ingen vegne

Inter har nu 18 point op til Napoli på førstepladsen, og det er Lautaro Martínez alt andet end tilfreds med.
Napoli besejrede lørdag Empoli med 2-0, hvorfor forspringet ned til Inter på andenpladsen blev udbygget til 18 point. Milano-klubben skulle altså bruge en søndagssejr over Bologna for igen at reducere forspringet til 15 point, men Riccardo Orsolinis brysttæmning og halvflugter op i nettaget forpurrede sejrsplanerne.

- Det ville være forkert at snakke i kampens hede, men jeg føler lige nu, at vi ikke kommer nogen vegne, hvis vi spiller på denne her måde, udtaler Lautaro Martínez ifølge Football Italia.

- Vi er nødt til at være mere konsekvente. Vi har lige spillet en fantastisk kamp i Champions League. Vi var tændte, da vi ankom, og så leverer vi sådan en præstation.

- Vi er nødt til at løfte vores hoveder og kæmpe videre. Vi kommer ingen vegne på denne her måde.

Det er ikke første gang i 2023, at Inter har leveret et flot resultat, hvorefter den efterfølgende kamp, som på papiret var nem, endte med en stor skuffelse. I januar vandt Inter Derby della Madonnina – over AC Milan – hvorefter ”I Nerazzurri” tabte til Empoli på eget græs.

Martínez anerkender, at dagens skuffende resultat mod Bologna er et resultat af, at den aktuelle syvendeplads i Serie A spillede bedre end Inter, som i den forbindelse kunne se Napoli øge forspringet til 18 point.

- Bologna er et godt hold. De spillede bedre end os i dag, og de fortjente sejren. Vi er nødt til at spille mere konsekvent – som vi gjorde mod Porto.

- Jeg er her for at sige undskyld til alle de Inter-fans, som støtter os. Jeg vil gerne sige, hvad jeg mener – både foran mikrofonen og i omklædningsrummet med mine holdkammerater. Jeg er altid den samme person. Hvis jeg har brug for at sige noget, så siger jeg det.

- Vi er 18 point bagefter Napoli, så der er helt klart noget, der ikke fungerer.

Søndagens nederlag til Bologna betyder, at AS Roma og AC Milan som i øjeblikket indtager henholdsvis tredje- og fjerdepladsen og har en kamp i baghånden, kan komme op på 47 point – ligesom Inter – hvis de vinder de kommende opgør. Derudover er der nu fem point ned til Lazio, der også har en kamp i baghånden, på femtepladsen, hvorfor top fire-placeringen nu også er i fare.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER