Det læser brugerne på INDKAST lige nu

Kent Christensen

FC Barcelonas sportsdirektør er fortrøstningsfuld over Messis arvtager

FC Barcelona har siden Lionel Messis afgang valgt at give trøjenummer 10 videre, men kan det unge talent bære det?
FC Barcelona har gang i en flot sæson, hvor de hidtil ligger i toppen af LaLiga med otte point ned til deres ærkerivaler fra den spanske hovedstad, Real Madrid – derudover har de allerede hevet det første trofæ i land, da de vandt Supercup-finalen over madrilenerne, og de er stadig med i Copa del Rey, hvor de endnu engang skal stå kæmpe om en titel mod ærkerivalen, som de møder i semifinalen.

Siden Lionel Messis afgang fra den catalanske storklub, har de haft svært ved at finde en afløser og generelt præstere på samme høje niveau. Den 20-årige spanier, Ansu Fati, blev fik tildelt Lionel Messis tidligere legendariske trøjenummer-10, og forventningspresset har af gode grunde været tårnhøjt. Grundet længevarende skader og en udfordret økonomisk situation i klubben, har Ansu Fati måske ikke opnået det, der blev forventet af ham siden Messis afgang, men sportsdirektør for FC Barcelona, Jordi Cruyff, er dog fortrøstningsfuld og udtaler følgende om Ansu Fati:

- Det vigtigste for unge spillere er et rolig mindset. Ansu er lige kommet tilbage fra en hård skade, og vejen tilbage er planlæggelse og timing. Vi ved alle, hvor talentfuld han er, og det var derfor, vi gav ham trøjenummer-10, men man bliver nødt til at tage presset fra ham.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER