Kent Christensen

Vinicius Jr: Fornærmelserne fortsætter, men dansen gør også

Real Madrid måtte kæmpe til kampens sidste minutter, før de kunne hente tre vigtige point hjem i kampen om LaLiga-mesterskabet.
Hovedstadsklubben, Real Madrid, er som altid at finde i toppen af den bedste spanske liga – side om side med ærkerivalerne fra FC Barcelona, der i øjeblikket ligger på førstepladsen med fem point ned til Real Madrid med mulighed for at udbygge føringen i aften til otte point, når de møder Cadiz på Camp nou.

I går aftes spillede madrilenerne en svær udekamp mod Osasuna, der har spillet en ganske god sæson – deres størrelse taget i betragtning. Man skulle også helt frem til det 78’ende minut, før Federico Valverde scorede til 0-1, hvorfra der kun gik ti minutter til at Vinicius Junior scorede et mål, der senere blev underkendt for offside. Real Madrid endte med at vinde kampen med 0-2, og i løbet af kampen var der endnu engang grimme tilråb fra modholdets fans.

Vinicius har længe måtte stå ansigt til fornærmende tilråb og kritik fra modstandere, og han er sjældent bleg for at give igen. Efter gårsdagens kamp har han heller ikke valgt at se bort fra de grimme tilråb, men skriver kækt på sociale medier:

- Fornærmelserne fortsætter, men dansen gør også – vi ses i Liverpool.