Det læser brugerne på INDKAST lige nu

Louis Andersen

Afviser skænderi med Guardiola

Cancelo afviser, at hans skifte til Bayern München havde noget at gøre med Pep Guardiola.
I vinterens transfervindue ramte en bombe, da Joao Cancelo skiftede fra Manchester City til tyske Bayern München på en lejeaftale. Først var meldingerne, at skiftet skyldes, at Cancelo havde været oppe at skændes med Pep Guardiola, hvilket sidstnævnte ikke fandt sig i. Efterfølgende var Cancelo dog selv ude at sige til præsentationen i München, at han søgte efter mere spilletid, og det holder han fast i:

- Det er en komplet løgnhistorie, at jeg havde et skænderi med Guardiola. Jeg følte mig ikke vigtig for holdet i de sidste kampe. Derfor tog jeg en snak med manageren, og han var enig med mig.

- Derfor valgte vi sammen med klubben at aftale, jeg skulle forlade klubben, fordi det var den bedste mulighed, siger den portugisiske landsholdsback til Mundo Deportivo efter sejren på 1-0 over PSG i Champions League.

Selvom Cancelo lige nu har hjemmebane på Allianz Arena, er han glad for sin tidligere klub og afviser ikke en retur til Etihad:

- Jeg har intet imod City. De fik mig til at tage et stort skridt opad, og jeg blev den spiller, jeg er i dag på grund af dem. Derfor er jeg også meget taknemmelig for Pep og klubben. De gav mig og min familie alt, og det vil jeg aldrig glemme. I fodbold ved man aldrig. Måske vil jeg komme tilbage, når sæsonen er over, siger Joao Cancelo.

Cancelo har fået fire kampe for Bayern München, hvor han allerede har leveret to assist.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER