Niklas Gerster

Mandagens engelske rygter

Her følger seneste nyt fra det engelske, hvor der blandt andet svirrer flere forskellige managerrygter hos to af Premier League-bundholdene.
Chelsea er iblandt en række af klubber, som har et godt øje til Brentfords formstærke 27-årige spanske målmand David Raya. (Football.London)

Chelsea er også interesserede i FC Barcelonas kantspiller Abde Ezzalzouli. Den 21-årige marokkaner er i øjeblikket udlejet til Osasuna. (Mundo Deportivo)

Liverpool har udset sig Anderlechts keeper Bart Verbruggen. Merseyside-mandskabet håber, at den 20-årige hollænder kan blive en fremtidig førstemålmand på Anfield. (Sun)

Evertons nyansatte manager Sean Dyche har det som høj prioritet, at holdets 28-årige engelske målmand Jordan Pickford forlænger sin kontrakt. (Sun)

Tottenham må se frem til at undvære midtbaneprofilen Rodrigo Bentancur. Den 25-årige uruguayaner pådrog sig en knæskade i nederlaget imod Leicester i weekenden, og står over for en skadesperiode på seks til syv måneder. (Guardian)

Leeds Uniteds tidligere manager Jesse Marsch er iblandt kandidaterne til at overtage efter Nathan Jones, som i går blev fyret i Southampton. 49-årige Marsch blev fyret af Leeds for blot en uge siden. (Athletic)

Southampton har dog også andre kandidater i kikkerten – heriblandt Torinos manager Ivan Juric. (Mail)

De to kriseramte PL-bundklubber Southampton og Leeds har dog også begge udset sig den argentinske manager Marcelo Gallardo som en mulig overtager af det ledige managerjob. (Football Insider)

Crystal Palace holder øje med Celtics 28-årige japanske bomber Kyogo Furuhashi, som er topscorer i den skotske liga. (Football Insider)