Al Nassr
C. Ronaldo (21), C. Ronaldo (40), C. Ronaldo (53), C. Ronaldo (61)
Jonas Corap

Ronaldo gik målamok - scorede ligamål nummer 500

Cristiano Ronaldo scorede alle fire mål, da Al-Nassr slog Al-Wehda 4-0 på udebane.
Mange hævdede, at Cristiano Ronaldo ikke længere havde niveaet til topfodbold efter, at han lavede et opsigtsvækkende skifte, da han tog til Al-Nassr i Saudi-Arabien, hvor han med længder skrev under på den mest lukrative kontrakt i fodboldhistorien. Ronaldo viste dog i dagens kamp imod Al-Wehda, at målnæsen stadig er der, da han scorede hele fire mål i kampen.

Han scorede sit første mål i kampen, og det 500. ligamål i karrieren, da han modtog bolden efter et perfekt timet løb, og derefter sparkede bolden flot ind fra en skarp vinkel med venstrebenet efter 21 minutters spil. I det 40. minut scorede han sit andet mål i kampen, da han sparkede bolden imellem benene på modstandernes målmand.

I anden halvleg udbyggede Ronaldo føringen, da han efter straffespark scorede til 3-0, og dermed sikrede han sig sit hattrick i kampen. I det 61. minut scorede han sit fjerde mål, da keeperen gav ham en returbold, som han let kunne sende i mål til 4-0. Det blev kampen sidste mål, da Al-Nassr sikrede sig en flot sejr på 4-0 på udebane.

Sejren sender Al-Nassr op på førstepladsen i tabellen, hvor de har udlignet Al-Shababs pointtotal. Al-Nassr har dog spillet en kamp færre.