Andreas Wohlers-Herbert

Efter rygter: Fransk stjerne skal ingen vegne

Der har været mange rygter om den udskældte franskmand Paul Pogbas fremtid i Juventus, men nu kommer klubben med klar udmelding om midtbanemanden.
Siden Paul Pogba i sommer skiftede Manchester United ud med Juventus, så har tingene bestemt ikke kørt som smurt i olie for den tidligere franske verdensmester. Midtbanespilleren har nemlig været hårdt ramt af skader, så hårdt faktisk, at han stadig har sin første kamp for ”Den Gamle Dame” i denne omgang til gode.

Men på trods af dette, så er Juventus tilsyneladende fast besluttede på at beholde profilen, der er tiltænkt en stor rolle på Torino-holdets midtbane.

- Han er en vigtig spiller for os, og vi ved, at Paul har været uheldig med skader. Men han er begyndt at træne, og vi venter på ham.

Sådan siger Juventus´ fodbolddirektør Francesco Calvo, der ligesom resten af klubben stadig tror på den franske stjerne.

Dette er Paul Pogbas andet ophold i den italienske storklub, og det er endda også anden gang, at han laver skiftet fra Manchester United til Juventus. Franskmanden var første gang i Juventus fra 2012 til 2016, hvor han så skiftede til de røde fra Manchester for en rekordsum.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER