Det læser brugerne på INDKAST lige nu

Emil Sinkjær

Disse tre spillere burde forlade Anfield til sommer

Liverpool forventes at foretage store ændringer til sommer, men hvem burde forlade klubben?
Der vil med rette være forandringer i luften på Anfield til sommer. Dette er uden tvivl afslutningen på en æra i Liverpool, hvor usikkerhed på banen i denne sæson er matches af usikkerhed uden for banen.

Klubben er til salg, sportsdirektøren forlader klubben, en ny tribune åbner, og der skal opbygges et nyt hold. Udover det er der mange spillere med kontraktudløb, nøglespillere der ældes og især Jürgen Klopps midtbanemuligheder har brug for seriøs forstærkning.

Klopp har allerede antydet, at en revision sandsynligvis vil finde sted. Jude Bellingham er de rødes transfermål nr. 1, hvor folk som Matheus Nunes og Teun Koopmeiners også er forbundet med Merseyside-klubben. Der forventes en sommer med store udgifter, uanset om Liverpool kvalificerer sig til næste sæsons Champions League.


Alex Oxlade-Chamberlain

Oxlade-Chamberlains seksårige ophold på Merseyside udløber til sommer, når hans kontrakt løber ud. Den tidligere engelske landsholdsspiller har ikke haft en fast startplads i de seneste år, men har været en nyttig mulighed fra bænken for Klopp.

Men som 29-årig, han fylder 30 år til august, er Oxlade-Chamberlains tid på Anfield slut. Han vil ikke blive tilbudt en ny aftale og er allerede blevet sat i forbindelse med et skifte til forskellige Premier League-klubber, herunder West Ham og Southampton.

Naby Keita

En anden spiller uden kontrakt i slutningen af denne sæson, Keita har startet alle af Liverpools sidste tre kampe og hjulpet med at forbedre en midtbane, der har kæmpet hårdt med formen.

Guinea-landsholdsspillerens skadesrekord betyder dog, at enhver optimisme omkring hans form skal dæmpes, og det faktum, at der ikke har været noget gennembrud i forhandlingerne om en ny aftale, lover ikke godt. En række tyske klubber har udtrykt interesse for at hente den 27-årige.

Roberto Firmino

Hvis Klopp får sin vilje, bliver Firmino. Brasilianeren vil være en fri agent i juni, men hans manager er ivrig efter, at han forlænger sin kontrakt med mindst et år mere, idet han mener, at han stadig har en vigtig rolle at spille.

Endnu er der dog ikke fundet nogen løsning. Firmino menes at være åben for ideen om at blive på Merseyside, men forventes at modtage lukrative tilbud fra andre steder, og Cody Gakpos ankomst i januar lover næppe godt for hans fremtidsudsigter.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER