Anton Kirkegaard

PSG angriber Chelsea efter kæmpe transfer-fiasko

PSG holdte ikke igen efter Hakim Ziyech-aftalen faldt sammen.
I transfervinduets sidste timer lignede det at Hakim Ziyech ville skifte til PSG. Aftalen faldt dog igennem og Ziyech forblev i Chelsea.

PSG har ikke værdsat den måde Chelsea håndterede transferen på og er kommet med en erklæring. I erklæringen udtrykker PSG deres utilfredshed med Chelsea. TalkSPORT-værten Jim White havde fået tilsendt erklæringen, som lyder som følgende.

- Ved frokosttid ankom spilleren til Paris, det hele var sat op til en låneaftale. Spilleren var på PSG's kontor tidligt om aftenen og frem, det hele så godt ud.

- Så begynder Chelsea at spille kampe. Spilleren og hans agent bliver vrede på Chelsea. Der var ingen indikationer på, at det ikke ville ske, og det hele blev aftalt på trods af skambuddet. Vi sendte Chelsea en opskrivning af deres låneaftale, vi ringer til Chelsea og beder dem underskrive den. Vi fik ikke noget svar. Chelsea sendte derefter det forkerte dokument.

- Vi sendte derefter Chelsea den låneaftale, der var underskrevet af klubben og spilleren. Chelsea skrev til os og sagde, at de allerede havde sendt den underskrevne version. De vedhæftede den til mailen, men det var det forkerte dokument. Vi modtog den underskrevne version klokken 23.03, hvilket var tre minutter for sent, det siger PSG ifølge talkSport.

Hakim Zyiech har siden sit skifte fra Ajax til Chelsea i 2020 haft svært ved at sætte sit præg på Premier League.

Det læser brugerne på INDKAST lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER