Daniel Fisker

Ekspert: Caicedo er dårlig rådgivet – eller idiot

Brighton-profilen Moisés Caicedos forsøg på at gennemtvinge en transfer er ikke faldet i god jord hos Premier League-eksperten Chris Sutton.
Et af de absolut varmeste navne på rygtebørsen i øjeblikket er Brightons midtbanedynamo Moisés Caicedo, og noget kunne tyde på, at transfersagens hovedperson har større ambitioner end at fortsætte karrieren på den engelske sydkyst, hvor han i denne sæson har fået sit store gennembrud.

Caicedo har i et opslag på Instagram udtrykt håb for, at Brighton-fansene vil udvise forståelse for, at han ønsker at gribe ”den storslåede mulighed”. Samtidig er Caicedo stolt over at kunne indbringe Brighton en rekordstor transfersum.

Instagram-opslaget vækker dog ikke ligefrem begejstring hos Premier League-eksperten Chris Sutton, som drager paralleller til en anden Brighton-profil, Leandro Trossard, som heller ikke gik direkte til klubben med sit ønske om en afsked med klubben fra den engelske sydkyst.

- Moises Caicedo er enten blevet rigtig dårlig rådgivet – ellers er han en idiot, udtaler Chris Sutton ifølge Daily Mail.

- Opslaget på det sociale medier var ligefrem dumt. Han har set, hvad Leandro Trossard gjorde for at komme til Arsenal, og så forsøgte han at kopiere det.

- Men Brighton er i deres gode ret til at stå fast på deres værdiansættelse – 678 millioner kroner.

Chelsea har længe været et oplagt bud på en destination for Caicedo, men nu har Arsenal tilsyneladende også meldt sig ind i kampen om den 21-årige ecuadorianer. ”The Gunners” forbereder efter sigende et kæmpebud på den afskedsivrige Brighton-profil.