Det læser brugerne på INDKAST lige nu

Stefan Tonim Nielsen

La Liga-stjerne misser først kamp i næsten syv år

Den spansk-ghanesiske spiller, Iñaki Williams, er kendt for at spille i alle klubbens kampe, men nu har han misset den første kamp i næsten syv år.

Iñaki Williams er kendt for altid at spille alle kampe. Men den spansk-ghanesiske missede sin første kamp siden april 2016. Williams har nemlig lidt en muskelskade, der holdt ham ude af det seneste opgør. Dette skete, da Athletic Bilbao mødte Celta Vigo søndag d. 29. januar i en kamp, der endte 1-0 til Celta Vigo.

Det vil sige, at den 28-årige Williams har spillet samtlige af de 251 kampe, som Athletic Bilbao har spillet siden april 2016. Faktisk skal man tilbage til oktober 2021 for at finde dagen, hvor Iñaki Williams slog rekorden for flest La Liga-kampe i streg, der på daværende tidspunkt lød på 203 kampe i streg. Siden da har spilleren udvidet rekorden.

Williams er født og opvokset i Spanien og er af ghanesisk afstamning. Spilleren nåede at optræde for det spanske landshold én gang i 2016, hvor han sidenhen har skiftet til det ghanesiske landshold.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER