Fodbold nyheder

FC Barcelona forlænger med forsvarsspiller

Af Kent Christensen

Den 32-årige spanske venstreback, Marcos Alonso, får en ny kontrakt med den catalanske storklub, der rækker frem til 2024.
Article image
FC Barcelona har gang i en forrygende sæson i Spanien, hvor de hidtil ligger på en førsteplads i LaLiga med 44 point efter 17 kampe, en supercup-finalesejr og en Copa del Rey-semifinaleplads. Anderledes er det gået til for anden sæson i træk i Champions League – her røg de igen ud i gruppespillet og skal endnu engang ’nøjes’ med at spille Europa League-fodbold.


En stor del af den nylige Barça-succes kan tilskrives deres sommertransfervindue, hvor de i den grad havde travlt med at hente nye spillere ind. Det blev til hele syv nye spillere, hvoraf mange var svære at registrere grundet økonomiske begrænsninger.

En af de nye spillere, der kom til FC Barcelona fra Chelsea i sommers var Marcos Alonso, som i starten blev hentet på fri transfer og fik tildelt en etårig kontrakt, der nu er blevet forlænget med yderligere et år. Den 32-årige spanske venstreback har leveret solide præstationer for holdet og er med til at opbygge brede i truppen, hvor han blandt andet kæmper om startpladsen med den erfarne Jordi Alba og det unge La Masia-talent, Alejandro Balde, på 19 år.

Mere om Marcos Alonso

Mere om Barcelona

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik